Stuur 240 in m’n Volvo 142DL gezet

240 stuur in 142Meteen maar even de proef op de som genomen en het 240 stuur wat ik had gekocht in mijn 142DL getest. Het oude stuur ging er gelukkig makkelijk vanaf. Het nieuwe stuur past al bijna. De claxon aansluiting en terughaal mechaniek voor de richtingaanwijzers passen een op een. Wel is het 240 stuur iets minder diep. Hierdoor past hij alleen als de plastic kap achter het stuur eraf is. Die moet ik dus nog even passend maken.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate