Stapel V44 Volvo vereniging tijdschriften gekregen

V44 tijdschriftenOp het forum werd een partij oudere tijdschriften van de Volvo Klassieker Vereniging aangeboden. Omdat ik nog niet zo heel lang lid ben, heb ik de oudere tijdschriften niet. Wel heb ik een CD-rom met daarom vooral oudere artikelen, maar die zijn in zwart-wit. Daar zitten zeker nog nuttige en leuke artikelen tussen. Daarom leek deze stapel tijdschriften me wel wat en heb ik hem dezelfde dag nog kunnen ophalen. Hans, bedankt!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate