Slaapstoelbeslag voor Volvo Amazon gespot

Hoewel ik nu zelf aan het opruimen ben en buitenkansjes en interessante advertenties die ik spot op mijn Oude Volvo Facebook pagina zet, kom ik soms toch wat leuks tegen. Zo ook deze advertentie. Op het eerste gezicht weliswaar gratis, maar niet heel bijzonder.

gratis   volvo   amazon   stoelen   met   slaapbeslag

Het kleine zwarte knopje op de rechterfoto verraad echter dat er slaapstoelbeslag op deze stoel zit. Beslag is niet perfect, maar nog wel goed te maken. Er zit een veer los die ze handle op spanning houdt. Wellicht mooi als vervanging van de set op de bestuudersstoel in mijn 123GT want die heeft vrij veel speling.

slaapstoelbeslag

Na demontage heb ik de rest van de stoelen ook weer gratis weggegeven en iemand blij mee gemaakt. Beige is immers nog altijd een relatief zeldzame interieur kleur.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate