Schuifdakrubber en kit voor reparatie Volvo 244 GLE

ruitenkit dakrubber rembloksetAfgelopen weekend had ik het vervangende ruitje al provisorisch in mijn 244 gezet omdat die vernield was bij een poging tot inbraak. Daarnaast is nog steeds het schuifdak niet goed dicht ondanks dat ik het voorste rubber had vervangen.

Daarom maar even een patroon kit en een nieuw achterste Golde schuifdakrubber besteld bij Nordicar. Deze bestelling viel alleen helaas wat duurder uit. Doordat de ruitenkit niet in de webshop staat, had ik even per e-mail besteld. Nu bleek dat hun actie ‘Voor alle bestellingen geldt:  — GRATIS VERZENDING! –‘ niet geldt voor bestellingen per e-mail en telefoon, maar alleen via de webshop. Met opeens toch 10 euro verzendkosten is dat dus best een duur patroon kit geworden. Achteraf had ik die dan misschien beter toch in de buurt bij bijvoorbeeld Brezan kunnen kopen en de andere delen via de webshop.

Maar goed, wel ook meteen een remblok bevestigingsset voor Girling met geventileerde schijven besteld omdat de set die ik had niet paste.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate