Schorsen auto RDW & verzamelaarsregeling

schorsenTegenwoordig krijg je van de RDW netjes een briefje als het weer tijd is om je schorsingen te verlengen. Gelukkig hebben ze een verzamelaarsregeling waardoor je in principe maar 5 schorsingen hoeft te betalen en daarna is het gratis.

Maar wat blijkt nu! De verwerking van de betaling van je schorsing is vertraagd. Daardoor moet je een uur wachten tussen elke schorsing. Helaas wist ik dit niet en stond dit ook nergens vermeld. Ik zat niet echt op te letten, maar later zag ik dat ik inmiddels teveel betaalde schorsingen heb….. En tja, de RDW geeft geen restitutie.

2 gedachten over “Schorsen auto RDW & verzamelaarsregeling”

 1. Nou, dikke plus voor de RDW! Ondanks dat het anders op hun website staat vermeld, bleek vandaag op mijn rekening dat ze wel aan restitutie doen.

  FACTUUR(EN): RESTITUTIE
  RESTITUTIES RDW ZOETERMEER
  RDW AFDELING F EN C┬ČZOETERMEER

  Netjes geregeld van de RDW!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate