RVS bumperset Amazon combi gekocht

Hoewel ik nog middenin mijn zoektocht naar een betere body zit en de ombouw naar elektrisch daarna pas echt weer verder kan, verzamel ik al wel de nodige onderdelen. Zo ook een complete RVS bumperset.

RVS   bumperset   combi

Onlangs had de club een scherpe aanbieding voor een RVS bumperset met goede pasvorm voor de Amazon sedan. Navraag leverde op dat ze die nog niet voor de combi hadden, maar dat ik wel reguliere combi rozetten kon aanschaffen. Later bleek er meer animo te zijn voor de combi bumper en hebben ze contact opgenomen met de leverancier en konden ze dezelfde aanbieding doen voor de bumper voor de combi. Die heb ik dus alvast liggen. Compleet met bevestigingsmateriaal. De rubber pads voor op de rozetten achter heb ik los nieuw bij gekocht.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate