Ruitenwisserarm Volvo Amazon vervangen

veer   ruitenwisserarm   gebrokenVorige week op een regenachtige dag waste ik na het tanken even mijn vooruit. Blijkbaar tilde ik de ruitenwisser iets te hoog op. De veer was in de loop der tijd teveel verroest en brak af. Daarom even provisorisch met een touwtje vastgezet zodat ik in elk geval verder kon rijden.

Vandaag de complete arm even vervangen voor een andere met een goede veer. Ook was die wel een beetje geroest aan het uiteinde. De volgende keer maar om de ruitenwisser heen schoonmaken.

andere   ruitenwisserarm

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate