Roll-up banner voor Volvobeurs binnen en ophanging controller

Mijn Amazon combi is komend weekend op de Volvobeurs te zien in de Spijkerhal bij de projecten. Omdat ik zelf niet de hele tijd bij de auto zal zijn om mijn project toe te lichten, heb ik een roll-up banner gemaakt en laten printen bij Drukwerkdeal. Deze werd vandaag bezorgd.

banner   voor   VKB

De banner in detail bekijken? Download de banner als PDF.

Ophanging controller

Daarnaast ben ik verder gegaan met de ophanging van de controller. Nu de motorsteun erin zit, ligt de definitieve hoogte van de motor vast. Allereerst een nieuwe dummy accubak gemaakt. De accubak bleek gelukkig nog iets kleiner te kunnen, namelijk 59 cm diep in plaats van 60,5 cm.

betterybox   dummy   2

Hierdoor kan de controller net iets dichter bij de motor gemonteerd worden en kan de controller met de beschikbare kabellengte toch net iets lager hangen wat weer gunstig is voor de gewichtsverdeling.

ophanging   controller

Wel bleken twee bouten waarmee het stuurhuis vast zit er niet uit te kunnen omdat de nieuwe motorsteun in de weg zit, dus die heb ik nu van buiten naar binnen gestoken. Ook ontdekte ik dat de schoor voor de horizontale stang nog wat schuiner moet omdat ik anders het boutje niet in het steuntje voor de controller geschroefd zat.

Tot slot is een gewone huis tuin en keuken boormachine en een handvijl niet echt toereikend voor dit werk. Tijd voor versterking dus.

1 gedachte over “Roll-up banner voor Volvobeurs binnen en ophanging controller”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate