Rodac RC268 doorslijpmachine en carrosseriezaag bestelling incompleet

Goed gereedschap is het halve werk en na een tip op het Volvo Klassieker Vereniging forum had ik een Rodac RC 268 pneumatische doorslijpmachine besteld. Aanvankelijk met een aantrekkelijke clubkorting bij autocompleet, maar die konden hem niet meer leveren (al staat de Rodac RC268 + slijpschijfset nog wel op hun site). Daarop de RC268 met 75mm schijfjes besteld bij nonpaints.com ofwel CROP (Car Repair Online Products). De levering duurde wat langer dan verwacht en bleek incompleet te zijn. De doorslijpmachine zat er niet bij in de doos. Ook ben ik ongevraagd aangemeld op een e-mail nieuwsbrief en dat vind ik persoonlijk niet erg prettig.

Carrosseriezaag   en   mini   slijpmachine

Wel de slijpschijfjes en de carrosseriezaag die ik ook had besteld. Nu hopen dat de slijptol nog leverbaar is en snel komt. Is wel handig met de aanstaande klussen aan mijn 123GT.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate