Rest uitlaat voor Volvo 240 ontvangen

nieuwe uitlaatsetOm te combineren met de nieuwe lange voorpijp die ik bij Nordicar had besteld heb ik ook een nieuwe zogenaamde halfset gekocht. Dit is de rest van de uitlaat. Hiervoor had het Volvo Onderdelen Magazijn Dordrecht (VOMD) een erg mooie aanbieding en ook daar heb ik nog meteen wat aanvullende onderdelen besteld.

1 gedachte over “Rest uitlaat voor Volvo 240 ontvangen”

  1. Hoi Lars, bedankt voor de tip op je site over de Volvo 240 uitlaatset bij VOMD. Gisterenavond plofte mijn uitlaat, dus net direct een nieuwe besteld. Inderdaad geweldige aanbieding!

    Groet,

    Timo

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate