Reparatiekit leren voorstoelen

leer behandel setMijn poging om de leren voorstoelen van mijn P1800 te behandelen met leervet was niet zo heel succesvol. Met dank aan de suggesties op het V44 forum kwam ik erachter dat vet juist niet handig was en dat een speciale ontvet en behandelset beter was. Na wat zoeken heb ik bij Klassiekershop.com voor een mooi prijsje reiniger, een ‘scuff master set’ (ofwel verfset) en beschermmiddel gekocht van het merk Gliptone. Dat ga ik binnenkort proberen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate