Remonderdelen voor Volvo 245 GLE binnen

remonderdelen plusDe komende tijd wil ik eindelijk weer eens wat slagen gaan maken met mijn Volvo 245 GLE automaat. Op de Volvobeurs had ik al remslangen en stuurkogels gekocht. Zo bleek deze week dat je soms driedubbel plezier kan hebben van de beurs: handelaren die vooraf korting geven, de beurs zelf en handelaren die na de beurs korting geven. Zo zag ik dat Estate Services van 10 oktober tot en met 12 november 20% korting geeft op imitatie onderdelen en 10% op originele onderdelen.

Een mooie gelegenheid om nog wat aanvullende onderdelen te bestellen zoals rondom nieuwe Girling remschijven (voor geventileerde), nieuwe remblokken en remblok bevestigingssets.

Ook meteen maar een kilometertellerkabel gekocht voor als ik de AW71 in m’n Volvo 244 ga zetten en een setje gordelstoppers voor de Amazon. Uiteindelijk kreeg ik van Ronald nog wat extra korting door een foutje in de prijsopgave, erg attend!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate