Remonderdelen Volvo 940 van Voordeelparts.nl

remdelen voordeelpartsNaast de meer esthetische verbeterpunten van mijn 940, moesten er ook meer structurele zaken gebeuren. Zo is de condensor van de airco lek en trilde het stuur een beetje bij het remmen op lage snelheid. Na inspectie van de linker voorrem heb ik besloten om de voorschijven en alle remblokken voor en achter maar preventief te vervangen. Zeker ook omdat de remmen soms een beetje piepten.

In mijn zoektocht naar een vervangende condensor kwam ik de volgende marktplaats advertentie van voordeelparts.nl tegen:

Voordeelparts.nl uw leverancier voor alle onderdelen ZEER SCHERP GEPRIJSD SNEL GELEVERD uit voorraad. Mail of bel ons en wij bieden u een vrijblijvende offerte.

Voordeelparts.nl levert uitsluitend nieuwe onderdelen van A-kwaliteit tegen de laagste prijzen, vergelijk ons met andere aanbieders en u zult zien dat wij de goedkoopste zijn.

Ons beleid is dat ons ervaren team het juiste onderdeel voor uw auto zoekt in onze uitgebreide data-base d.m.v. het kenteken en zoveel mogelijk gegevens van uw auto. Bij andere aanbieders moet u uw onderdeel zelf uitzoeken; veel gezoek, 100x klikken en dan weet u nog niet zeker of u wel het juiste onderdeel heeft. Wij zoeken voor u het juiste onderdeel bij de juiste auto, geef ons het kenteken en wij doen de rest!!

Klinkt in eerste instantie als een mooi verkoop verhaal wat je overal hoort, maar toch de proef op de som genomen en in eerste instantie een prijsopgave voor een condensor gevraagd. Die was inderdaad scherp en van een A-merk. Daarop ook meteen de andere delen van mijn lijstje gevraagd. Alle remdelen: Bosch remschijven, TRW remblokken en Hitec bevestigingsmateriaal allemaal tegen erg scherpe prijzen. Naast de condensor ook meteen een nieuwe V-snaar besteld die de aircopomp aandrijft en een nieuwe droger. De condensor en droger waren niet op voorraad, en die worden zonder meerkosten nageleverd.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate