Remmen 245 ontlucht en combi naar binnen

combi naar binnenNa de klussen van zondag: de laatste remschijf vervangen en m’n Easibleed setje repareren, heb ik vandaag de remmen ontlucht en de 245GLE naar buiten gereden. Ook meteen even de nieuwe nummerplaten gemonteerd. Hij startte zonder problemen. Even een kort proefritje gemaakt. Hij remt erg goed en recht. Nog even alles een keer nalopen en dan op naar de APK keuring.

Daarmee is er eindelijk plek in de schuur voor mijn volgende echte project, m’n Amazon combi. Die heb ik in 2008 gekocht als (bijna) rijdende opknapper. Daarna heeft hij een tijd in de opslag gestaan en heb ik hem in februari 2011 opgehaald en thuis neergezet. Eerst achter de schuur en later verplaatst naar onder de carport. Binnenkort maar eens nader inspecteren hoe hij er nu bij staat, maar eerst de 245 afmaken en verkopen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate