Remleidingset en remschoenset Volvo Amazon combi gekocht

Mijn Amazon combi staat al bijna 19 jaar stil (waarvan 15 jaar bij de vorige eigenaar). Nu mijn 123GT verkocht is, ga ik er dan eindelijk aan beginnen. Daarbij ga ik sowieso de remmen geheel vernieuwen. Op marktplaats kwam ik een nieuwe complete en kant en klare remleidingset tegen en een nieuwe remschoenset (artikel 271814).

remleidingset   en   remschoenen   achter   271814

Dit is wel de remleidingset uitvoering zonder rembekrachtiger, dus ik moet nog wel iets leiding zelf maken, maar dit scheelt een heleboel gedoe met nippels eraan felsen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate