Remklauw rechtsvoor Volvo 140 omgeruild

remklauw volvo140 RVTijdens het monteren van de vervangende remklauwen op mijn Volvo 142 kwam ik erachter dat de rechter niet paste. Deze bleek van een 164 met dikkere geventileerde voorschijven te zijn. Gelukkig kon ik hem zonder problemen omruilen. De verkoper kwam hem zelfs zo goed als helemaal brengen. Nu heb ik een passende rechter voorklauw. Dit bleek uiteindelijk m’n eigen rechter klauw te zijn die ik als ruildeel had ingeleverd. Weer netjes voorzien van nieuwe rubbers.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate