Remdelen linksvoor op Volvo 245 GLE gezet

remdelen LV eropVandaag lekker aan de slag geweest met mijn 245. Linksvoor nieuwe remleidingen gemonteerd die ik op de beurs had gekocht met de speciale klemmetjes die ik al eerder bij Nordicar had besteld en de nieuwe remschijf van Estate Services. Voor ik de remklauw er weer opzette meteen even de ontluchtingsnippels los gehaald, maar die waren gelukkig al goed gangbaar.

Helaas bleek ik de verkeerde remblok montage set besteld te hebben. Deze is voor een gewone Girling remschijf en ik moet er een hebben voor een geventileerde. Die pennetjes zijn iets langer. Deze set kan ik dan wel weer gebruiken voor mijn 144GL.

remblok montage lv

Daarnaast moet ik nog even een nieuwe moer kopen voor het vastzetten van de stuurkogel. Die heb ik helaas kapot moeten slijpen om hem los te halen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate