Remblokken vastgezet met oude bevestigingsset

remblokken RV gemonteerdVandaag tussendoor even snel aan de slag met mijn 245 GLE. Ik dacht even de remblokken vast te gaan zetten met de nieuwe bevestigingsset die ik had ontvangen. Ondanks dat de nummers anders waren en hoorden bij de omschrijving “Remblok bev set 140-240-260 v girling vent” paste ook deze nieuwe set niet. Ook deze pinnetjes waren te kort. Daarom de remblokken toch maar vastgezet met de oude bevestigingsset. Eigenlijk was die ook nog gewoon helemaal goed.

Maar waarom nou ook deze tweede set tekort was? Verkeerd etiket vanuit de fabriek misschien?

bevestigingsset tekort

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate