Rechter koplamp Volvo 244 vervangen

koplamp vervangenDe reflector van de linker koplamp had losgelaten van het koplamphuis en bovendien werkte de lamp niet meer. Gelukkig had ik een tijdje geleden al een nieuwe koplamp gekocht. Na het vervangen van de lamp bleef het licht defect waarschuwingslampje echter aan. Dit bleek te komen doordat ik achter laatst een 10W in plaats van 5W lampje had geplaatst. Ook meteen maar weer even een nieuwe 5-pins lichtschakelaar geplaatst, nadat de vorige snel kapot was gegaan en ik er een tijdelijke 6-pins schakelaar in had gezet.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate