Rechter ATE remklauw op 140 gezet

goede remklauw rechtsNa een eerder mislukte poging om de remmen te vervangen, kon ik na woensdag de rechter remklauw geruild te hebben weer verder. Het erop zetten was een fluitje van een cent en kon ik nog net mooi voor het donker doen. De momentsleutel had ik even niet beschikbaar, dus ik moet de bouten later nog even natrekken. Nu alleen nog ontluchten, maar met m’n Eezibleed setje is dat ook niet zoveel werk. Alleen misschien nog even controleren of het ATE systeem dezelfde ontluchtingsvolgorde heeft als het gescheiden Girling systeem.

Tegelijk met de nieuwe klauw uiteraard ook meteen nieuwe blokken en bevestigingsmateriaal erop. Hopelijk remt hij daarna weer goed en moet ik niet ook nog de bekrachtiger vervangen.

nieuwe remblokken RV

Plaats een reactie