Radiator vervangen Volvo Amazon

radiator erinDe motor van mijn Amazon werd we erg warm en nieuw bijgevulde koelvloeistof was zo weer verdwenen. Tijd dus voor een nieuwe radiator. Ik had al gezien dat de radiator niet heel goed meer was en dus al een nieuwe gekocht. Helaas bleek deze niet zo makkelijk te passen doordat de bevestigingspunten teveel hem te dicht bij de fan drukten. Daarom heb ik die er maar afgeslepen en er opnieuw opgelast zoals ze ook op de oude radiator zaten. Misschien was de radiator officieel wel voor een P1800. Verder past de radiator prima en koelt hij nu weer goed. Wel binnenkort nog even ook de bovenste en onderste radiatorslang vernieuwen, die had ik nu nog niet.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate