Poging reparatie Hella stroboscoop

stroboscoopToen ik de afstelling van de ontsteking van mijn Volvo 142DL even wilde controleren, hield m’n stroboscoop er na een paar flitsen mee op. Omdat de toerenteller het nog wel deed en de klem goed aangesloten zat, was het lampje de verdachte. Na contact met Hella bleek deze nog los te bestellen. Na het erin zetten van het nieuwe lampje meteen even getest. Helaas weer een paar flitsen en toen niets meer, ook niet op een andere auto. Ik vrees daarom dat m’n stroboscoop lampjes eet. Op zoek naar een vervanger dan maar.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate