Paneel voor rally cluster laten lasersnijden

Vandaag heb ik het paneel opgehaald wat ik heb laten lasersnijden om het onlangs aangeschafte ralley cluster in de monteren.

dashboard   paneel   ralley   cluster

Het was even zoeken om de layout van de meters zo te krijgen dat ik er vijf kwijt kon. Dat was bij het GT cluster met 4 meters wel makkelijker.

Ik doe denk ik in de grote gaten de toerenteller rechts en de snelheidsmeter links. Daar tussenin de oliedrukmeter. Dan uiterst rechts de tankmeter en uiterst links die voor de temperatuur. Dit setje met vijf meters komt uiteindelijk in mijn Amazon cabrio.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate