Overdrive schakelaar en kappen Volvo 140

OD schakelaar met stuurkappenNa een zoektocht naar de juiste schakelaar met steuntje, heb ik nu denk ik toch de juiste gevonden voor mijn 1972-er Volvo 144GL. Hij is iets korter dan de anderen en heeft een geïntegreerd steuntje. Gelukkig is deze schakelaar compleet met de stuurkappen waardoor ik nu meteen de juiste plek weet voor het gat voor deze schakelaar. Wel ga ik even een ander plan maken voor het plaatsen van het 240-stuur wat ik al gekocht had. Bij mijn 142 heb ik een 240 stuur geplaatst door de kappen aan te passen. Voor m’n 144 ga ik proberen om het stuur zelf aan te passen zodat de kappen origineel kunnen blijven.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate