Overdrive relais wit voor AW71 gevonden

Na onlangs de automaatpook aangepast te hebben, was de volgende stap het maken van een kabelboom. Ik heb een mooi schema gevonden.

aw71od schema

Om te zorgen dat ook het lampje in het dashbord netjes werkt, wil ik toch een origineel relais gebruiken.

wit relais 1347764

Via Marktplaats heb ik uiteindelijk een wit relais gevonden. Deze is gebruikt van 1985 – 1993 en heeft nummer 3523804 of 1347764. Deze relais krijgen nog wel eens kuren, dus dan moet je de contacten doorsolderen. Dat is bij dit relais al gedaan. Nu dus nog de kabelboom maken.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate