Oudevolvo.nl gaat vernieuwd 2014 in

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar.

2013 was het jaar van het wegenbelasting dossier over de oldtimers. Inmiddels is dat ei gelegd en alhoewel het voor veel mensen er slechter op is geworden, is er nu in elk geval wel duidelijkheid.

2013   in   blogging   oudevolvo

crunchy   numbers   oudevolvo   2013

1 januari 2014 is een mooi moment op mijn website in een nieuw jasje te steken zowel wat betreft vormgeving als techniek en te presenteren. Op de achtergrond waren het technisch altijd twee sites. oudevolvo.nl als “inhoud” site op basis van een eigen ontwikkeld Content Managment Systeem, Admino en oudevolvo.nl/blog het weblog deel op basis van WordPress.

Het de steeds betere mogelijkheden van WordPress en het blog karakter van de site heb ik besloten om geheel over te stappen op WordPress. Hierbij heb ik ervoor gezorgd dat de oude links van de hoofdsite het ook in de nieuwe blog nog gewoon grotendeels doen. Dit geldt voor de “handige informatie en tips”, het cabrio deel en de pagina’s over de 123GT. De sleutelupdates van de oude hoofdsite zijn verplaatst als blogposts over de verschillende auto’s.
De nieuwe blog draait dus op www.oudevolvo.nl
Als je een oude link met oudevolvo.nl/blog invoert of via een link op terecht komt, wordt je naar de juiste plek op de nieuwe site doorverwezen.

Daarnaast heb ik de indeling wat aangepast. Zo is de site wat breder geworden zodat ik grotere foto’s in de berichten kan gebruiken. Ook zijn er nu meer verschillende wisselende header foto’s te zien en is het pagina menu direct onder de foto toegevoegd.

Veel Volvo plezier!
Groeten Lars

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate