Originele Volvo gordelverlengers gekocht

Originele Volvo gordelverlengersDe Maxi-Cosi past maar net in de gordel van de voorstoel van de 244 en net niet in de Amazon (officieel hoort de kinderstoel natuurlijk achterin, maar bij de 244 past het daar helemaal niet en de Amazon heeft achter geen gordels). Daarom op zoek gegaan naar gordelverlengers. Er zijn twee types in. die met een stukje gordel ertussen en een sluiting met een metalen pin. Het eerste type is officieel niet toegestaan. Het tweede type is origineel Volvo (onderdeelnummer 6812818), maar is niet meer leverbaar. Voor de achterbank van de 244 is de sluiting zo exotisch dat er niet eens een gordelverlenger voor bestaat.

sluiting gordel achterbank

Op Marktplaats vond ik een betaalbaar setje van twee van die originele Volvo gordelverlengers. Past prima in de Amazon!

Gordelverlenger 6812818 erin

 

4 gedachten over “Originele Volvo gordelverlengers gekocht”

 1. Lars,

  Gebruik je deze verlengers nog? Ik heb geloof ik wel interesse.

  Ze zijn toch ook geschikt om de gordels van de achterbank van een 940 te verlengen?

  Met vriendelijke groeten,

  Van der Veer

  Beantwoorden
  • Wij gebruiken ze niet meer. Ze pasten inderdaad ook achterin de 940. Ik zal ze even opzoeken en dit dubbelchecken. Ze zijn eventueel ter overname beschikbaar. Ik zal je ook nog wel even mailen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate