Opgeruimd, combi naar stalling en Volvo 144GL weg

Binnen een week was mijn Volvo 144GL verkocht. Met de nieuwe eigenaren ook nog een leuke logistieke combinatie deal gesloten dat ze mijn schuurvondst combi naar de opslag hebben gebracht toen ze de 144 gingen ophalen.

Daarom de bumper er weer opgezet.

bumper   erop

De combi donor delen die ik had bewaard verder uit elkaar gehaald en erin gelegd als opslagplek, alsmede de M410 die ik onlangs kocht.

volgepakt   met   onderdelen   donor

Opgeladen op de ambulance. Toch mooi dat hij nog altijd gewoon meteen goed start, rijdt en remt.

opladen

 

 

En inmiddels is de 144 dan echt weg.

144   opgehaald

Ergens ook wel jammer, maar het zou te lang duren voordat ik daar ooit zelf aan zou beginnen.

Verder de garage nog wat opgeruimd, want toen ik na autopech terugkwam van de restauratiecursus had ik alles gewoon snel weggelegd om op vakantie te kunnen.

Nog wel wat handige gereedschappen gekocht, waaronder een echte Eckold HF 80 strekmachine.

Eckold   HF80CH   gekocht

Daarnaast nog de professionele verbruiksmiddelen zoals Rustox, Innotech Zinc Coat en Technolit Inox spray en een mini bandschuurmachine waar ik op de restauratiecursus kennis mee had gemaakt. Binnenkort dan weer daadwerkelijk verder met de combi.

9 gedachten over “Opgeruimd, combi naar stalling en Volvo 144GL weg”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate