Op vakantie contactpuntjes vervangen

ContactpuntjesNa het pechgeval met mijn andere Amazon, had ik al het een en ander aan onderdelen gekocht voor wat preventief onderhoud. Voor we weg gingen nog net toegekomen aan olie verversen, maar niet meer aan de rest. Eenmaal op Texel begon hij opeens toch lastiger te starten en ja hoor, zo goed als geen vonk. Gelukkig had de Volvo garage in Den Burg nog een allerlaatste setje contactpuntjes voor de B20 liggen en die kreeg ik voor een zacht prijsje mee. Origineel Volvo nog wel!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate