Op Texel een 1800ES met trekhaak gezien

Voorbeeld ESTijdens onze vakantie op Texel zag ik een 1800ES bij iemand in de tuin staan. Deze ES had ook een trekhaak. Ik heb er meteen maar even een foto van gemaakt. Bij deze auto is de nummerplaat boven de bumper geplaatst om hem zichtbaar te houden. Niet de allermooiste optie in mijn ogen, maar wel een juiste. Ik ga het toch proberen met een steuntje en dan nog net onder de bumper.

2 gedachten over “Op Texel een 1800ES met trekhaak gezien”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate