“Op dit moment denk ik niet dat ik CAN-Bus”.

“Op dit moment denk ik niet dat ik CAN-Bus”. Nu heb ik een CAN berichten stroom, maar tijdens het maken van de DBC is de inhoud die uit het BMS komt anders, maar waarom???

Grote dank aan Mischa (Garage71) voor het oplossen van het CAN-BUS mysterie! Oplossing: druk twee keer op de schrijfknop in BMS-software. First run schrijft niet altijd alles correct, dus CAN-berichtinhoud kan een mix worden van eerdere en nieuwe instellingen. Het goede nieuws: makkelijk op te lossen en nu weten wat ik moet doen en het werd niet veroorzaakt door mijn onbegrip.

Big thanks to Mischa Garage71 for solving the CAN BUS mystery

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate