Oorzaak lekkage interieur Volvo Amazon ontdekt

lekkage oorzaakTussen de buien door ben ik even m’n dashboardvakje droog gaan maken. Toen er weer een flinke bui kwam, ben ik met een zaklantaarn in de auto gaan zitten om te kijken waar het vandaan kwam. Het bleek in straaltjes uit een gewoon gat te komen.

Het liep door het gat waarmee het luchtrooster bij de ruitenwissers vast zit, zo onder de motorkap en vanuit daar zo het interieur in. Voorlopig heb ik het gat even dicht geplakt.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate