Ontstekingsonderdelen gekocht bij Tinustechniek

OntstekingsonderdelenVandaag wilde de combi die ik geleend heb van m’n ouders echt niet starten. Zelfs niet met een starthulp van mijn eigen Amazon (die mede dankzij de 123 ignition altijd start).

Gelukkig kreeg ik hem in de loop van de dag wel gestart toen het wat warmer werd en de accu binnen aan de lader had gestaan.

Bij Ben Flierman van Tinustechniek kon ik gelukkig ’s middags nog terecht voor het halen van wat ontstekingsonderdelen. Sowieso nieuwe bougiekabels, rotor, verdeelkap en puntjes of meteen de Hot-spark (?).

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate