Onderdelen voor Volvo 142 van VKO binnen

onderdelen VKOGisteren het een en ander aan onderdelen besteld voor mijn Volvo 142 DL bij de onderdelenshop van de Volvo Klassieker Vereniging en vandaag al ontvangen! Ik heb besloten het blok er toch maar uit te halen en meteen de automaatbak te vervangen. Daarbij vernieuw ik meteen de voorste en achterste krukaskeerring van het blok en wat pakkingen van de automaat. Ook krijgt deze een nieuw steunrubber.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate