Onderdelen voor Volvo 123GT gekocht

Mijn onlangs aangeschafte Volvo 123GT heeft laswerk aan de bodem. Met een kortingscode die ik nog had van de webshop van Nordicar heb ik alvast wat reparatieplaatwerk aangeschaft. Zowel de dwarsbalken links en rechts voor als de dorpel linksachter bij het achterwiel.

Reparatieplaatwerk   dorpels   en   badges   123GT   IMG_7937

Daarnaast heb ik de 123GT schildjes voor op de voorschermen gekocht. Blijkbaar zijn deze bij een eerdere restauratie komen te vervallen.

123GT   voorscherm   badges   IMG_7938

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate