Onderdelen voor B23E ontvangen

onderdelen B23EOm te zorgen dat de B23E die ik had gekocht voor mijn Volvo 244 GLE er weer even tegenaan kan, ga ik de distributieriem, spanrol en de achterste oliekeerring preventief vervangen. Deze reparatie is een stuk makkelijker als het blok gedemonteerd is en ik de automaatbak er toch af heb liggen. Ook ga ik de AW71L voorzien van nieuwe filters en pakkingen.

Daarnaast ook meteen een spruitstukpakking voor mijn Volvo Amazon gekocht, want die begint bij de uitlaatpoort van de vierde cilinder een klein beetje te lekken.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate