Onderdelen voor AW71L automaat voor Volvo 244

automaat onderdelenIn het voorbereiden van de inbouw van de motor en automaatbak in mijn Volvo 244 GLE had ik helaas nog niet alle onderdelen in huis. Nu alles open ligt is het vervangen van de voorste keerring van de automaat een klein klusje. Daarom heb ik deze ook nog maar even besteld.

Tegelijk een nieuw versnellingsbakrubber besteld en ook maar gelijk nog even een reserve pakking voor het distributiedeksel van een B18/B20 en een aansluiting voor een verdamper op de kop. Hiervoor had ik voor de 142 nog even iets zelf gemaakt.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate