Onderdelen voor 1800ES en Amazon gekocht

Onderdelen gekocht NCNadat er laatst bijna een hele bus RX5 in m’n 1800ES verdween heb ik maar vast een nieuwe gekocht. Ook heb ik nog wat andere onderdelen gekocht die ik straks nodig ga hebben zoals anti-steenslag rubber voor bij de achterwielen en nieuwe ruitenwissers.

Ook heb ik nog wat Amazon onderdelen gekocht, namelijk een aantal sierlijst klemmetjes. Onder andere die voor de kleine sierlijsten op de deur.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate