Onderdelen Volvo 940 van VOMD binnen

onderdelen 940 vomdNatuurlijk had ik voor de Volvo 940 die ik gekocht had meteen wat kleine verbeterpuntjes. Zo ontbraken de strips links en rechts van de voorruit. Daarnaast hadden we net het interieur helemaal mooi schoon gemaakt en dan is het zonde om met modderschoenen weer in te stappen. Afgelopen weekend had VOMD een supermooie actie met 19% korting. Daar meteen gebruik van gemaakt en een originele Volvo rubberen mattenset (onderdeelnummer 8698621) en de sierstrips voor de voorruit gekocht. Ook meteen een Haynes werkplaatshandboek voor de 940 gekocht. Wel de nieuwe editie (ISBN 9781844257393) met daarin 1990 tot en met 1998 (dus tot en met modelletter R).

De mattenset er meteen maar even in gelegd. Staat wel erg netjes!

rubbermat volvo 940 8698621 IMG 5261

5 gedachten over “Onderdelen Volvo 940 van VOMD binnen”

  1. Dit is al een oude post, dus ik weet niet of het nog kan, maar ik ben ook op zoek naar nieuwe sierstrips rond de voorruit (zijkanten en boven) van mijn 945 uit 1998. Waar heb jij jouw strips destijds gekocht? Op internet lees ik alleen (engelse) verhalen van mensen die proberen oude strips over te zetten waarbij dan de clips afbreken. Verder begrijp ik dat de nieuwere 940’s een ander systeem hebben dan de oudere. Ik heb een nieuwe.

    Groeten, Jan

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate