Onderdelen Nordicar besteld

Onderdelen NordicarVandaag kwamen met de post wat bij Nordicar bestelde onderdelen. Na het vervangen van mijn radiator moesten er nog even nieuwe radiatorslangen in mijn Amazon. Daarnaast wilde ik na een pechgeval weer even wat goedkope en toch belangrijke slijtage onderdelen (zoals olieaftapplug ring, membraan, contactpuntjes en condensator) op voorraad hebben. Tot slot ook vast een nieuw voorraamrubber (binnenkort voorruit vervangen vanwege een barst) en verloopstuk van 4-1 spaghettispruitstuk naar Simons uitlaat gekocht.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate