Onderdelen gekocht op VKB en meer

original technical publications TP 51957Vandaag was dag één van de Volvo Klassieker Beurs 2012. Eigenlijk had ik niet echt dingen nodig anders dan wat ik al geregeld had. Voor de beurs heb ik in Werkhoven een bagagerolhoes en bagagerek voor mijn Volvo 940 gekocht in de kleur zwart, beide compleet met bevestigingsmateriaal.

bagagerolhoes bagagerek 940

Daarna bij de beurs afgesproken met de koper van mijn Volvo 244 GLE omdat hij ook nog wat reserveonderdelen van me overnam. Dat ruimt dus mooi op.

Eenmaal binnen eerst even naar Dries Bakkenes omdat hij de onderdelen DVD van de 940 voor me zou proberen te regelen. Dat was helaas niet gelukt. Gelukkig bleek Nordicar hem mee te hebben. Het zijn de originele technische publicaties met onderdelenboeken en service informatie. Ik heb de TP-51957 voor de 900-serie gekocht, maar bij Nordicar hebben ze nog meer e-boeken.

Ook nog met iemand afgesproken van wie ik vijf naafdoppen had gekocht. Officieel horen die op de 140-serie, de 164 en 1800E en 1800ES. Ik had ook al eerder een setje gekocht en later op mijn 144GL gezet. Nu leek het me ook wel leuk om ze op mijn Amazon te hebben.

naafdoppen 140 serie

Tot slot ook nog een schijf gekocht voor op de boormachine om roest weg te kunnen borstelen.

1 gedachte over “Onderdelen gekocht op VKB en meer”

  1. Frappant dat Volvo voor deze original technical publications Google Translate of iets dergelijks heeft gebruik. Ik kon geen “terug” knopje of link vinden. Tegelijkertijd vroeg ik me wel af wat “rendement” nu eigenlijk was. Ah ha, ofwel ‘return’.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate