Nu ook aanmelden mailinglist “Lars z’n updates”

Naast mijn blog en updates op mijn Oudevolvo Facebook pagina en @oudevolvo Twitter account ga ik ook nog een nieuwsbrief uitgeven met samenvattingen van oude Volvo updates en meer.

lars   zn   updates

Deze nieuwsbrief zal ongeveer iedere 6 weken verschijnen. Hierin komen samenvattingen te staan van mijn OudeVolvo blog met bijvoorbeeld de voortgang van mijn EV combi project. Daarnaast updates qua werk, nieuwe concepten en dingen die mijn inspireren en aanspreken zoals bijvoorbeeld de documentaire “The Economics of Happiness” over de kracht en noodzaak van lokaal ondernemen en leven die ik afgelopen week bekenen heb. Zie hieronder de trailer:

De gehele film is nog even gratis te bekijken (al kost hij normaal maar $5).

Aanmelden mailinglist

Hieronder kun je je aanmelden voor mijn mailinglist “Lars z’n updates” (mocht je hem later toch niet meer willen ontvangen kun je je eenvoudig uitschrijven).

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][mc4wp_form id=”7252″]

Uiteraard ben ik na het verschijnen van de eerste edities benieuwd naar de reacties.

Veel leesplezier gewenst![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2 gedachten over “Nu ook aanmelden mailinglist “Lars z’n updates””

 1. hallo Lars, volg je al lang. heel interessant, ook omdat ik al 40 jaar dagelijks alleen maar in dezelfde amacombi rijdt van 1967, die dag en nacht buiten staat. kun je na gaan hoe die er uit ziet. heb er al vele jaren nauwelijks iets aan gedaan. geen goede sleutel gelegenheid. Ben nu op zoek naar goede voorstoelen van ieder merk als het maar past. 343?
  in onderhoud bij Nordicar..
  ontvang je berichten bijna wekelijks. wat kan ik nu nog meer ontvangen, dat daarop iets toevoegt?

  Beantwoorden
  • Gaaf, 40 jaar lang dezelfde auto!
   Qua stoelen, in alle gevallen zal het bevestigingsframe aangepast moeten worden. Verder moet je vooral op de breedte letten. Volgens mij worden 240 stoelen nog regelmatig in een Amazon gezet.

   Qua updates via de mailinglist is het denk ik vooral interessant voor mensen die het in detail volgen van mijn blog teveel vinden, maar wel globaal op de hoogte willen blijven. Daarnaast voor mensen die ook breder geïnteresseerd zijn in mijn bezigheden en inspiratiebronnen (zie “wat ik doe” op mijn website) naast oudevolvo.nl.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate