Nordicar volvo-parts EV-combi ombouw partner – vloerplaat gekocht

Naast New Electric als partner voor de EV componenten, is Nordicar nu onderdelen partner voor mijn elektrische ombouw project. Nordicar is waarschijnlijk de grootste zo niet een van de grotere onderdelen leveranciers voor nieuwe onderdelen in Nederland.

logo   nordicar

Parallel aan de ombouw ben ik de combi ook helemaal aan het restaureren en hiervoor koop ik mijn delen dus bij hen. Een groot deel van de onderdelen en met name alle slijtage gevoelige delen ga ik vernieuwen.

Als eerste een vloerplaat linksachter geperst gekocht. Die is bij mijn auto al eens deels vervangen, maar dat zit er naar mijn smaak niet goed genoeg in.

bodemplaat   linksachter   plaatwerk

Er lijkt namelijk een stuk gewoon plaatwerk op gelast in plaats van een netjes voorgevormd deel erin.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate