Nog wat onderdelen gekocht

Kop en verdamperVandaag nog weer even op pad geweest om wat onderdelen te kopen. In de eerste plaats nog een set van 2+2 brede velgen. Toevallig zijn dit dezelfde als die ik laatst gekocht had. Ook dat waren twee verschillende paren. Die kan ik nu mooi weer uitwisselen zodat ik twee gelijke sets van vier origineel brede velgen heb, Kronprinz 6134b en Lemmerz 1538.

Daarnaast nog een nieuwe verdamper en een kop. Deze gaan waarschijnlijk beide op m’n combi. De verdamper wilde ik sowieso al vervangen omdat de huidige verdamper meer dan 15 jaar oud is. In de kop ga ik eerst even geharde klepzittingen laten zetten. Dan kan ik weer gerust op LPG rijden.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate