Nieuwe zomerbanden voor Volvo Amazon opgehaald

banden ophalen steverinkGisteren bleken de velgen van mijn oude zomerbanden erg goed te zijn van binnen. Daar konden dus zo nieuwe banden op. Op aanraden van de monteurs bij Bandencentrum Steverink heb ik gekozen voor Fulda Ecocontrol banden. Er lagen nog 185 banden op, maar 195/65R15 komt dichter in de buurt van de oorspronkelijke afrolmaat van de 165 band.

De Fulda Ecocontrol 165/65R15 91T komen prima uit een aantal tests die ik zo snel even bekeken heb. Volgens Popgom erg goede remeigenschappen op een droge weg en daadwerkelijk brandstofbesparend. Ook volgens Euromaster een hoge score op veiligheid en besparing. Idem volgens Rezulteo, al vraag ik me wel af of ze niet allemaal gewoon dezelfde test(s) als basis gebruiken.

Fulda Ecocontrol 195 65R15

Binnenkort maar even op de Amazon zetten, want die staat nu op een reservewiel en drie winterbanden.

Gerelateerde tips:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate