Nieuwe verdeelkap op 123 ontsteking Amazon gezet

nieuwe verdeelkap

Omdat de Amazon niet zo heel mooi loopt, ben ik wat ontstekingsonderdelen aan het vervangen. Eerst maar eens de nieuwe verdeelkap die ik had gekocht erop. Dit help al wel wat, maar nog niet genoeg. De motor start en loopt al iets mooier, maar bij gasgeven na een tijdje stationair gedraaid te hebben, heeft hij bij gasgeven de neiging om uit te vallen. Zie ook het begin van onderstaand filmpje. Als je meteen wat meer gas geeft, heeft hij dit niet. Hopelijk is het niet de nokkenas die slijtage begint te vertonen.

Suggesties zijn welkom!

Gerelateerde tips:

2 gedachten over “Nieuwe verdeelkap op 123 ontsteking Amazon gezet”

  1. Probeer eens wat te varieren met het stationair toerental (bij de gasklep) en de CO afstelschroef op de verdamper.
    Uiteindelijk moet de gasklep iets open staan bij stationair.

    Beantwoorden
  2. Dank voor je suggestie. Dat is ook nog wel een goede. Het zou kunnen dat de klep met dicht staat waardoor de motor smoort. Hij heeft het op LPG en benzine.
    Daarnaast heb ik nieuwe bougies besteld, gewoon even om uit te proberen en uit te sluiten of het de Iridium Denso bougies niet zijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate