Nieuwe remschijven voor Volvo Amazon

666525 remschijf Amazon met naafNaar aanmelding van het APK adviespunt wilde ik de voorremschijven van mijn Amazon vervangen. Ik hield al een tijdje m’n ogen open voor nieuwe voor een zacht prijsje op Marktplaats of eBay, maar kon nog niks vinden. Aangezien ze normaal 120 euro per stuk zijn, is het voor twee tegelijk een forse uitgave. Toevallig stond in het afgelopen magazine van de Volvo Klassieker Vereniging dat de onderdelenshop van de club de remschijven (Volvonummer 666525) in de aanbieding had voor 87,50 per stuk. Daarom meteen twee nieuwe besteld, samen met nieuwe wiellagers en borgplaatjes voor de remklauwen. In tegenstelling tot veel remschijven die op eBay worden aangeboden, zijn deze wel compleet met naaf.

Ook meteen nieuwe borgplaatjes voor de voortrein besteld, want ik ga hem binnenkort laten uitlijnen na het vervangen van de spoorstangkogel.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate