Nieuwe remschijven voor Volvo Amazon combi gekocht

Ruim twee jaar geleden had ik via de club nieuwe remschrijven gekocht en nadat ik ze op mijn Amazon had gezet was het verschil in remcapaciteit erg groot. De remschijven op mijn combi zien er niet heel fris meer uit en omdat ik verder ook alle remdelen vernieuw, wil ik ook nieuwe remschijven. Op marktplaats kwam ik een nieuwe set tegen.

nieuwe   remschijven

Ze hebben wel iets vliegroest van het lange liggen, maar dat is niet erg. Ook handig dat de aanschaf nu niet op ruilbasis is.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate