Nieuwe remklauwen op Volvo 140 monteren

remklauw LVVandaag tussendoor even snel aan de slag geweest met met monteren van de nieuwe remklauwen op mijn 142 DL. De linkerkant zat er zo op. Uiteraard met nieuwe remblokken en bevestigingsmateriaal. Ook meteen even alle koppelingen goed nagelopen. Achter bleek een wartel niet helemaal goed vast te zitten, dus dat verklaarde het feit dat ik geen remdruk meer had toen ik de klauwen ging demonteren. De rechterkant ging minder voorspoedig. De klauw bleek te breed te zijn. Het lijkt wel of deze van een Volvo 164 met geventileerde remschijf is.

remklauw r te breed

Gelukkig kan ik de klauw dit weekend al omruilen voor een andere, zonder dat ik helemaal weer naar Amsterdam moet. Goede service!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate