Nieuwe remdelen gemonteerd op Volvo 245 GLE

nieuwe remschijf RVEindelijk weer eens tijd gehad om aan mijn 245 verder te gaan, want het wordt hoog tijd dat hij eindelijk eens af is en de combi naar binnen kan. Rechtsvoor voorzien van nieuwe remslangen en remschijf. Tevens de klauw nagekeken. Deze was nog helemaal goed en gangbaar. Bij het monteren van de remblokken ontdekte ik alleen dat ik een montageset voor gewone in plaats van geventileerde schijven had ontvangen, dus die waren te kort.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate